De Klussenier Dirk Kastelijn

De Klussenier Dirk Kastelijn
De Klussenier Dirk Kastelijn

Kerkstraat 17
3670 Wijshagen

Dien uw aanvraag in »

089 20 63 07
0484 90 57 81
d.kastelijn@klussenier.be

Ingeschreven bij KBO onder nr. 0728.476.532

  Ook nu sta ik voor u klaar. Uiteraard volgens de richtlijnen van de FOD. Neem gerust contact met mij op.

Mijn werk

Even voorstellen

De Klussenier Dirk Kastelijn is uw renovatiebedrijf in Wijshagen. De veelzijdige vakman Dirk Kastelijn kunt u inschakelen voor al uw renovatie- en onderhoudswerkzaamheden in en bij uw woning. Woont u in de omgeving van Wijshagen, Meeuwen en Peer? Dan kunt u contact met mij opnemen voor het bespreken van uw opdracht.

De werken die ik met mijn renovatiebedrijf De Klussenier Dirk Kastelijn uit Wijshagen voor u uit kan voeren zijn zeer divers. Als Klussenier ben ik een veelzijdig vakman, dat kenmerkt zich met dat ik de meeste renovatie- en onderhoudswerkzaamheden voor u uit kan voeren. Denk hierbij aan dakwerken, sanitair, timmerwerken, gevelwerken en elektriciteit. 

Wanneer u mijn renovatiebedrijf inschakelt kunt u rekenen op een nette vakman die zorg draagt voor zijn werk. Ik vind het belangrijk dat mijn werk goed en netjes opgeleverd wordt aan u als klant. Daarom zorg ik ervoor dat de opdracht tot in de details goed uitgevoerd is. 

Verder kunt u rekenen op de voordelen van een grote organisatie als De Klussenier. Denk hierbij aan een geheel vrijblijvende offerte met een eerlijke en juiste prijs. Bij de offerte weet u waar u aan toe bent voor de opdracht. Daarnaast reken ik nooit verplaatsingskosten. En u heeft altijd 12 maanden garantie op de geleverde werken. 

Voordat ik medio 2019 mijn renovatiebedrijf startte was ik ruim 15 jaar actief als dakwerker. Gedurende deze jaren in loondienst heb ik veel ervaring opgedaan in het uitvoeren van diverse werken in en aan de particuliere woning. Daarnaast was ik in mijn vrije tijd veel bezig met het renoveren bij familie en naasten. Al deze ervaring heeft mij doen besluiten om als zelfstandige mijn kennis en kunde in te zetten om mooie projecten te realiseren bij mijn eigen particuliere klanten. 

Wilt u graag weten wat ik, De Klussenier Dirk Kastelijn, voor u kan betekenen? Via telefoon ben ik te bereiken op 0484 90 57 81 en 089 20 63 07. Per e-mail kunt u mij contacten op d.kastelijn@klussenier.nl. Ik maak graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Specialisaties

  • Zolder verbouwen
  • Dakwerk
  • Timmerwerk
  • Dakkapel plaatsen
  • Dakraam plaatsen

Beoordelingen van klanten

Direct ... Vriendelijk ... Betrouwbaar ... Goede prijs/kwaliteitAnna uit Tulpenstraat 34 Houthalen Oost
Heel correct in uitleg en werkGilbert uit Tessenderlo
Levert goed werk met kennis van zaken.Niels uit Genk
Vriendelijk ,betrouwbaar en mooi,ordelijk werk geleverd .Lydia uit Neeroeteren
Vriendelijke man. Werkt efficiënt.Bert uit Beverlo

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...